Hvordan vælger man de ideelle højhælede sko?

f:id:tacco-alto:20200207072607j:plain

højhælede sko

Hvordan vælger man de ideelle højhælede sko?

Hælene er de specielle sko og mere repræsentative for kvinder. De kan være vores bedste venner og allierede ved at få os til at se godt ud, men de kan også være vores fjender ved at forårsage os smerter og ubehag efter at have brugt dem, og endnu mere hvis vi ikke er vant.

Hæle ... skadelige?

Uanset hvor meget vi elsker højhælede sko, kan vi ikke slippe af med konsekvenserne af at bruge dem, så det er vigtigt at vide, hvordan vi vælger den mest passende høje hæle, den der får os til at lide mindre under festen eller dansen og den næste dag.

Vi ved, at hæle producerer træthed, smerter i ben og knæ, ubehag i rygsøjlen og taljen under og efter brug. Meget tynde tåhæl kan også producere bunioner, fordi de lægger pres på tæerne. Skoene med tynd hæl har også en tendens til at producere calluses i den del af planten, hvor der er mere pres.

Så skal jeg ikke bruge højhælede sko?

Det er ikke nødvendigt at gå til ekstreme hold og holde op med hæle for at erstatte dem med flade sko eller lejligheder, for dette er heller ikke det bedste. Tanken er at lære at vælge de rigtige hæle. Hvis du stadig ikke ved hvordan, skal du kontrollere disse tip, så næste gang du går for at finde de sko, du har brug for til den specielle begivenhed, kan du have de klareste ting.

Vælg sko baseret på den brug, du vil give dem og din livsstil!

Hvis du vil have dem til at gå på arbejde dagligt, skal du vælge dem med en lav hæl og også have en tyk hæl, det er ikke praktisk at have en taco-nål. Ofren ved at bruge taco-nål kan være til en særlig lejlighed, såsom et bryllup eller en fødselsdag.

Hvis du er nybegynder i disse højhælede sko, er det ideelle at starte med en lille hæl. Kast dig ikke foran med et par sko 9, start med en blok 5, maksimal blok 7.

Kontroller, at de sko, du køber, er din størrelse. Med højhælede sko har du ikke råd til at være lidt stor eller lidt stram, fordi dette generer dig, mens du går og bevæger dig.

Se helst efter sko, der har en lille platform på sålen. Dette vil hjælpe dig med at have mere stabilitet og vil tage lidt vægt af din dårlige hæl.

Jo bredere hæl, jo mere behagelig er det! Du ved hvorfor? Simpelthen fordi al din vægt falder på hælen, og nåletypen skal understøtte det samme som en bred hæl, men på en bedre fordelt måde.

Når du har købt dine hæle, skal du øve mindst en halv time derhjemme! , gå gennem dit værelse eller dit værelse, så du vænner dig til dine sko og finder din komfortable position med dem.

Højhælede sko er et nødvendigt onde, synes jeg. Derefter må vi bruge dem med omhu og altid passe på vores fødder før og efter at have brugt dem, så de ikke får os negative konsekvenser i fremtiden. Og hvis du er i hæle på arbejde, kan du drage fordel af weekenden for at give dine fødder en pause, mens du går i højhælede sko.