7 tips för att välja de perfekta högklackade skor

f:id:tacco-alto:20200208123555j:plain

7 tips för att välja de perfekta högklackade skor


Alla kvinnor tycker om att känna sig unika när vi deltar i en förfinad ceremoni eller en nattfest. Att förstå vilka höga klackar som passar oss bäst eller bäst enligt vad vi bär kommer att ge oss den extra stilen som vi förtjänar så mycket. Och om det finns något som kan ge oss en känsla av skillnad är högklackade skor.

Med dessa enkla tips att välja rätt fest höga klackar kommer att sluta vara ett problem

Använd hälen för att visa upp benet

Hälens främsta dygd är dess förmåga att stilisera våra ben. Därför är festhögklackar med klackar det bästa företaget för en kort klänning. Våra ben kommer inte bara att se längre ut men också snyggare.

Se häl tilt för att undvika obehag

Vi är säkra på att du älskar höga klackar och vi är också logiskt, det finns inget mer feminint men sanningen är att du inte kan lämna tröst åt sidan. höga klackar med för mycket höjd eller lutning kan orsaka smärta och skador. Vi rekommenderar att du letar efter den perfekta balansen mellan elegans och komfort.

Högklackade plattformar, det perfekta alternativet

Fler och fler kvinnor väljer att bära högklackade skor med plattformar för sofistikerade ceremonier. Det är normalt eftersom de är mer bekväma än klackar och är mycket hjälpsamma så att de, särskilt korta kvinnor, får ett extra par centimeter. De ger luft så roligt att de är väldigt enkla att kombinera med tryckta klänningar. Glöm inte den här sommaren!


Var inte rädd för att byta färg


Partiet höga klackar är svart, det är klart, men det blir allt lättare att införa nya färger. Bli av med fördomar och ta risker med olika skor med höga klackar. Ljusa färger som elektrisk blå eller lime grön är mycket riskabla alternativ men används med rätt utseende kommer att locka alla ögon. I sommar kan du också satsa på ljusare nyanser med inslag av guld eller silver. Skön!

Överge dig till rundade tåskor

Högklackar med rundad tå är ett mycket subtilt sätt att få komfort. Denna typ av form gör det möjligt att hålla fingrarna utsträckta och i en naturlig hållning. Om du nästa gång du går till ett evenemang hittar du många kvinnor som bär höga klackar med den här typen av tå som du vet är ingen slump, de är moderna och det är också ett av de bästa knepen att ha klackar bekvämt.

De ljusa detaljerna får dig att blända

Skorna med en ljus touch passar perfekt oavsett form och färg. Fler och fler kvinnor föredrar att få denna glans med metallpärlor, men om du kan välja plana färger med gnistrar. Du kommer att vara uppmärksamhetens centrum!

Det viktigaste när du väljer höga klackar är att du känner dig bekväm med ditt val. Oavsett din stil, i Platå skor hittar du festskon som inte bara passar dina behov utan också får dig att lysa med ditt ljus.

Poledance höga klackar är vanligtvis med en transparent plattform gjord av plexiglas eller akrylglas. I allmänhet kan Platå också innehålla LED-ljus eller till och med en fisk. Materialen som används kan vara polykarbonat, PVC och akrylharts. Hälen på baksidan av skon kan vara transparent, men också ogenomskinlig eller färgad. Denna modellstil används mest av strippare.

Höga, ännu högre, extremt högklackade skor presenteras av publiken som en erotisk upplevelse. Det finns olika höjder från 15 cm till 23 cm, för amatörpole dansträning rekommenderar jag personligen att du långsamt dansar dig upp, först med 15 cm klackar!

f:id:tacco-alto:20200208123612j:plain

Kända varumärken som inkluderar denna hälstil är Pleaser och Luscious. New York Magazine konstaterar under 2009 att 2020-stilen är på mode, särskilt när denna typ av sko är representerad i kollektionerna av klädmärkena Prada och Fendi. Flera kändisar har kritiserats för att ha använt denna typ av klackar eftersom de ibland förknippas med strippare eller knädansare.

För att dansa i en nattklubb med den senaste musiken har kvinnor inga problem i höga klackar på kvällen, liksom för att dansa tango, rock eller salsa. Men när de trendiga klackarna med Platå sulan och mer än 15 cm häl, blir åskådarna vilda. Det är mycket svårt att dansa klackar på mer än 15 cm med så höga dansskor. Stångdansskor och högklackade skor! för att öva så kallade Gogo-dansflickor, stripers eller varvdansare rekommenderas för nybörjare med Platå klackar, eftersom foten först berör marken med hälen, risken för skador är mycket...

 

My lovly links:

Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links Links